camillakvam - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

innkjøp: klær 3mnd

Hei, nå har jeg endelig fått videoen ferdig, jeg har sagt at jeg skulle vise dere det! Dette er bare en innkjøpsvideo med klær jeg har kjøp og ikke vist dere når jeg ikke har blogga. Jeg skal også lage en video med alt annet je har kjøp også hvis dere vil det, som sko,vesker,sminke,osv. Hvis dere lurer på hvor mye det og det kostet er det bare å spørre, fikk ikke tid til å lage sånn på hvert av tingene, om hvor mye det kostet. 

 

 

Hva synes dere om innkjøpene?
mondaay

Hei alle sammmen. Denne dagen har vært helt grei, jeg hadde først to timer med matte og etter det hadde vi bare litt norsk og engelsk. Denne dagen har gått utrolig sagte og jeg er utrolig sliten. Blir sykt dårlig humør av at det er så sykt dårlig vær. Men hvertfall i dag er det mandag og snart er det første mai, jeg gleder meg sykt til i mai, da skjer det så mye og det er så mange fridager og alt, så det bli gøy. Vi har fri på onsdag som alle andre også har, det blir herlig! Tenkte å begynne med ukens spørsmål som jeg skrev på et annet innlegg hvis dere har sett det, jeg tror jeg svarer på dem på onsdag eller torsdag, så det er bare å komme med spørsmål, det hadde vært fint! 

 

//Hvordan har din dag vært?
homemade dip dye shorts

HEI allle sammen! For litt siden laget jeg og en annen hjemmelagte dip dye shortser som vi skal bruke i sommer.. Jeg er egentlig ganske førnøyd med den egentlig. Så viss dere er inntrisert på hvordan jeg har lagt det, så er det bare å spørre, så kan jeg sikkert forklare det på ett innlegg, og hva interessert du må briúker.

 

Hva synes du?

Har du prøvd det før?

 

 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits